IV IZZIV 2016

Mesečni izzivi: november – april
Zaključni dogodek: 7. maj 2016
Kdo: VODNIKI IN PODVODNIKI
Prijave: 15. 10. 2015 – 4. 11. 2015

Prav lepo pozdravljen dragi voditelj/ica IV!

Zgodaj je še, ampak ker vsaka stvar dlje diši, če se dlje kuha in je bolj okusna, če jo težko pričakuješ, smo se letos odločili za 7 majhnih korakov do 7. maja.

 

IV IZZIV je letos namenjen vsem (pod)vodnikom in (pod)vodnicam in je namenjen krepitvi odgovornosti vsakega vodnika ter njegove funkcije, hkrati pa gre z roko v roki s sistemom ON (tudi, če ga v četo še ne vpeljujete, to ni razlog, da se vodniki tvoje čete ne bi prijavili).

 

Letos bo zaključni izziv poleg družabnosti, poln blata, akcije, vode … poln pristne izvidniške norosti.  Želimo si, da si z nami, da se vsi (pod)vodniki in (pod)vodnice zberejo na enem mestu, se spoznajo med seboj, začutijo energijo in dobijo nagrado za svoj trud, prizadevanje.

Pri pripravi zaključnega izziva vas bomo tudi prosili za pomoč, ampak o tem več februarja.

 

Mesečni izzivi: Izzivi bodo kratki in bodo pomagali krepiti (pod)vodniško funkcijo, spodbujali bodo, da se bo vod povezal; ne bodo neposredno posegali v vaš program ali ga rušili/spreminjali

Nov IZZIV – peti dan v mesecu ob 9h; oddaja IZZIVa - zadnji dan v mesecu do 00.00

 

Zaključni izziv: enodnevni dogodek

 

Prijave: Prijave se prično 15. 10. 2015 in se zaključijo 4. 11. 2015 točno ob 00.00. Kasnejših prijav ne upoštevamo! POMEMBNO: Voditelji izpolnite prijavnico, kjer samo podate seznam (pod)vodnikov ter nekaj osnovnih podatkov, VSAK VODNIK pa izpolni SVOJO PRIJAVNICO, ki jim jo posredujete vi!!

 

Komunikacija: Za vsa dodatna vprašanja, morebitne probleme pri prijavi ali karkoli drugega pišite na iv-izziv@skavt.net. Izzive in ostale informacije bomo objavljali na facebook strani »IV IZZIV«, na iv-listi in otrokom na e-mail. Za vas so informacije vedno tudi na IV spletni strani.

 

 

Bodite pripravljeni!

Veselimo se sodelovanja z vami in se veselimo skupnega ustvarjanja za naše izvidnike!

IV IZZIValci

Objavljeno v Domov

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.